Budeme poprvé na veletrhu mezi světovými špičkami!

Rádi vás informujeme o novinkách, které se u nás v RONYTRANS a RONYENVI dějí. Teď vám přinášíme opravdovou pecku! Jedeme na Mezinárodní strojírenský veletrh do Brna. V tomto roce se souběžně konají veletrhy MSV, Transport a Logistika a ENVITECH. Velkým tématem v ENVITECHu bude cirkulární ekonomika – nakládání s materiálními zdroji. Jedná se o trend, který je jednou z prioritních oblastí udržitelného rozvoje. Adaptace průmyslu a obchodu se bude ubírat právě tímto směrem.

Brno opět ožije a bude hostit významné kapacity ze strojírenství a nově i z oblasti cirkulární ekonomiky. Významnost strojírenského veletrhu a opravdu veliká. Zde se rozjíždějí nové a zajímavé kontrakty a projekty, které v budoucnu pomáhají a ovlivňují život každého z nás. Chceme být u toho a posunovat naše cíle dopředu.

Nové technologie a možnosti nám usnadňují cesty a otevírají nové směry využití odpadu. Ve spolupráci se společností INCIEN jsme se i my rozhodli zapojit do cirkulární ekonomiky na mezinárodní úrovni.

Zajišťujeme ekologickou dopravu KOMA modulu vozidlem SCANIA s pohonem na CNG. KOMA modul bude sloužit pro společnou prezentaci RONYENVI, RONYTRANS a INCIEN.

Těšíme se na možnost potkat se s vámi a profesionály ve svém oboru. Společně budeme sdílet své zkušenosti a situace z oboru naší praxe.

Pokud vás zajímají nové technologie a chcete se dozvědět více o cirkulární ekonomice, přijeďte za námi! Strojírenský veletrh se blíží. Tak si nezapomeňte udělat poznámku do diáře od 7.10. – 11.10. 2019 se na vás budeme těšit v Brně na veletrhu!

Zpět na seznam článků

Co se děje v #ronytrans